Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la pastanaga, renteu el porro i talleu-los de manera regular. Aixafeu els alls i sofregiu-ho tot amb unes gotes d’oli.
  2. Elimineu les fulles exteriors de les carxofes, les puntes i els pèls interiors, talleu-les a quarts i submergiu-les en aigua amb llimona. Afegiu-les a la preparació anterior, juntament amb l’anís estrellat, continueu la cocció 8 min, remenant-ho de tant en tant, salpebreu-ho i mulleu-ho amb el vi ranci.
  3. Passats 2 min, afegiu-hi l’aigua, el manat d’herbes i la mel, i continueu la cocció uns 10 min més; rectifiqueu-ne el punt de sal i afegiu-hi unes gotes de suc de llimona i la pela de mitja llimona.
  4. Talleu el bacallà en racions i submergiu-lo en oli d’oliva, a 65 ºC, uns 6-7 min.
  5. Retireu el bacallà i poseu-lo sobre un paper absorbent uns segons, per eliminar-ne l’excés d’oli.
  6. Serviu el bacallà amb el brou i algunes carxofes.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: