Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli cuineu l’arròs amb la quinoa durant 16 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  2. Netegeu les bledes, reserveu-ne les penques per un cantó i en piqueu les fulles per l’altre.
  3. En una paella poseu un raig d’oli d’oliva i salteu les fulles de les bledes picades durant 5 minuts. Afegiu-hi la mostassa, l’all i l’arròs amb quinoa i cuineu-ho tot junt durant un parell de minuts.
  4. Arrebosseu les penques; primer per ou batut i després per pa ratllat.
  5. Fregiu les penques en oli ben calent.
  6. Amb l’ajuda d’un pelador feu unes tires de parmesà.
  7. Serviu l’arròs amb uns encenalls de parmesà i unes penques arrebossades per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: