Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli cuineu l’arròs amb la quinoa durant 16 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  2. Netegeu les bledes, reserveu-ne les penques per un cantó i en piqueu les fulles per l’altre.
  3. En una paella poseu un raig d’oli d’oliva i salteu les fulles de les bledes picades durant 5 minuts. Afegiu-hi la mostassa, l’all i l’arròs amb quinoa i cuineu-ho tot junt durant un parell de minuts.
  4. Arrebosseu les penques; primer per ou batut i després per pa ratllat.
  5. Fregiu les penques en oli ben calent.
  6. Amb l’ajuda d’un pelador feu unes tires de parmesà.
  7. Serviu l’arròs amb uns encenalls de parmesà i unes penques arrebossades per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto