Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Podem associar el Bloody Mary a l'histrionisme espanyol representat per Marisa, Rosy de Palma, a Mujeres al borde de un ataque de nervios. Pel·lícula de Pedro Almodóvar en què el gaspatxo, i, per extensió, el Bloody Mary, tenen un protagonisme tan particular com els ingredients d'aquest còctel.

Preparació

  1. Ompliu una coctelera amb gel.
  2. Afegiu-hi tots els ingredients. Agiteu-ho i coleu-ho en un got baix ple amb gel.
  3. Serviu el còctel amb un bastonet d'api.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: