Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la remolatxa, renteu-la i talleu-la a quarts.
  2. Renteu l’arròs i poseu-lo en un cassó amb aigua bullent abundant; afegiu-hi la remolatxa, salpebreu-ho i coeu-ho 15 min.
  3. Retireu la remolatxa, coleu l’arròs i poseu-lo en un bol, afegiu-hi la xia i remeneu-ho.
  4. Renteu la resta d’hortalisses: peleu la pastanaga i la ceba tendra, despunteu el carbassó i piqueu-les totes de manera separada.
  5. En una paella ampla amb tres cullerades d’oli, sofregiu la pastanaga i la ceba tendra, 5 min, a foc suau; afegiu-hi el carbassó i coeu-ho 2 min més. Retireu-ho i deixeu-ho temperar.
  6. Afegiu a l’arròs el sofregit d’hortalisses, les tàperes escorregudes i les fulles d’alfàbrega, ben rentades i picades. Remeneu-ho, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho reposar a la nevera un mínim de 2 h.
  7. Formeu boletes amb la massa i arrebosseu-les passant-les primer per la farina de cigrons, després per l’ou batut i finalment per la barreja d’arròs verd, llevat nutricional i llavors de cànem.
  8. Fregiu les boletes a tandes en oli d’oliva calent abundant, deixeu-les sobre paper de cuina perquè absorbeixin l’excés d’oli i, tot seguit, serviu-les immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto