Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Munteu els rovells i els ous sencers amb 150 g de sucre, amb l’ajuda d’unes varetes elèctriques, fins que doblin el volum.
  2. Tamiseu la farina i barregeu-hi la pell de llimona ratllada.
  3. Munteu les clares amb els 50 g de sucre restant i un polsim de sal.
  4. Mentre es munten les clares, barregeu delicadament els ous muntats i la farina, i seguidament afegiu-hi les clares, quan estiguin ben muntades amb el sucre. Primer 1/3 part, i, quan estigui ben barrejat, la resta de clares. Acabeu-ho de barrejar bé.
  5. Damunt d'uns papers sulfurats que no superin les mides del forn, esteneu la massa i poseu-la a coure al forn 5 min a 200 ºC. Les planxes han de quedar flexibles perquè es puguin cargolar amb facilitat.
  6. Reserveu una planxa per al fons del pastís. A les altres escampeu-hi la melmelada i enrotlleu-les, prement-ho bé. Us ha de quedar una mena de braç molt estret, de 5 cm de diàmetre. Congeleu-lo.
  7. Macereu la pell de taronja tallada molt petita amb el Cointreau durant 2 h.
  8. Poseu a coure els rovells, els ous, el sucre i el suc de taronja al bany maria fins que arribi als 85 ºC. Comproveu-ne la temperatura amb un termòmetre especial per a cuina. Quan arribi a aquesta temperatura, tritureu-ho, coleu-ho i munteu-ho amb unes varetes elèctriques fins que quedi ben esponjat i fred.
  9. Barregeu la nata semimuntada amb la preparació dels rovells escumats i la pell de taronja macerada. Mescleu-ho delicadament.
  10. Una vegada tingueu els bracets de pa de pessic i melmelada congelats, talleu-ne rodelles fines de 3 mm de gruix i folreu un motlle semicircular amb aquestes rodelles.
  11. Poseu la massa de bescuit a dins del motlle i tapeu-ho amb una rodella de pa de pessic. Congeleu-ho unes 6 h. Per servir-lo, només cal que el traieu del congelador i el desemmotlleu amb l'ajuda d'aigua calenta o un bufador, i el podreu treure amb molta facilitat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

09 abr - 18 jun

Primavera 2018 al Centre Cívic Sagrada Família

El Centre Cívic Sagrada Família organitza, al llarg de tota la primavera, un seguit de tallers que tenen...

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto