Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Daureu la botifarra en una paella. Un cop ben daurada, afegiu-hi el brou de pollastre. A continuació ratlleu-hi la tòfona negra. Deixeu-ho coure i que la botifarra agafi el gust de la tòfona. 
  2. Retireu la botifarra de la paella. Ha de quedar una mica del brou de cuinar la botifarra, que lligareu amb la mantega i servirà de salsa.
  3. Muntatge: poseu la botifarra al plat i, al costat, l’escarola amanida amb oli i sal. Finalment, salseu el plat amb la salsa de tòfona. També podeu servir l’escarola en un bol a part.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: