Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una cassola, preferentment de fang, amb un rajolí d’oli, ofegueu la carn de bou salpebrada fins que quedi daurada.
  2. Afegiu-hi les cebes trossejades, el bacó i la pastanaga, els grans d’all picats, el tomàquet, les herbes aromàtiques i un grapat de pebre negre en gra. Cobriu la carn amb el vi i deixeu-ho estofar a foc lent 1 h 30 min, fins que la carn estigui ben tendra.
  3. Ofegueu en una altra cassola les escalunyes amb la mantega i el sucre, fins que es caramel·litzin. Reserveu-ho.
  4. Coleu la carn de l’estofat i passeu la salsa per un colador, deixeu-la reduir fins que s’espesseeixi considerablement i torneu-hi a afegir la carn. Reserveu-ho.
  5. En una safata de forn, poseu una placa de pasta de full, a sobre poseu-hi la ceba glacejada, els xampinyons, tallats a quarts i lleugerament saltats, i la carn de l’estofat. Cobriu-ho amb una altra placa de pasta de full i formeu-hi una petita xemeneia al centre.
  6. Enforneu el pastís a 180 ºC, 20 min, fins que la pasta de full estigui ben cuita i daurada. Serviu-lo de seguida.

CONSELL
Pinteu la placa de pasta de full amb un ou batut amb una cullerada de nata líquida, perquè quedi més daurat i cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto