Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una cassola, preferentment de fang, amb un rajolí d’oli, ofegueu la carn de bou salpebrada fins que quedi daurada.
  2. Afegiu-hi les cebes trossejades, el bacó i la pastanaga, els grans d’all picats, el tomàquet, les herbes aromàtiques i un grapat de pebre negre en gra. Cobriu la carn amb el vi i deixeu-ho estofar a foc lent 1 h 30 min, fins que la carn estigui ben tendra.
  3. Ofegueu en una altra cassola les escalunyes amb la mantega i el sucre, fins que es caramel·litzin. Reserveu-ho.
  4. Coleu la carn de l’estofat i passeu la salsa per un colador, deixeu-la reduir fins que s’espesseeixi considerablement i torneu-hi a afegir la carn. Reserveu-ho.
  5. En una safata de forn, poseu una placa de pasta de full, a sobre poseu-hi la ceba glacejada, els xampinyons, tallats a quarts i lleugerament saltats, i la carn de l’estofat. Cobriu-ho amb una altra placa de pasta de full i formeu-hi una petita xemeneia al centre.
  6. Enforneu el pastís a 180 ºC, 20 min, fins que la pasta de full estigui ben cuita i daurada. Serviu-lo de seguida.

CONSELL
Pinteu la placa de pasta de full amb un ou batut amb una cullerada de nata líquida, perquè quedi més daurat i cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

24 feb

Enotast. Brunch amb vins de Can Roda

Després d'estrenar la Temporada 2019, l'Enotast torna amb una nova edició. L'encarregada de conduir aquesta...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto