Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una cassola, preferentment de fang, amb un rajolí d’oli, ofegueu la carn de bou salpebrada fins que quedi daurada.
  2. Afegiu-hi les cebes trossejades, el bacó i la pastanaga, els grans d’all picats, el tomàquet, les herbes aromàtiques i un grapat de pebre negre en gra. Cobriu la carn amb el vi i deixeu-ho estofar a foc lent 1 h 30 min, fins que la carn estigui ben tendra.
  3. Ofegueu en una altra cassola les escalunyes amb la mantega i el sucre, fins que es caramel·litzin. Reserveu-ho.
  4. Coleu la carn de l’estofat i passeu la salsa per un colador, deixeu-la reduir fins que s’espesseeixi considerablement i torneu-hi a afegir la carn. Reserveu-ho.
  5. En una safata de forn, poseu una placa de pasta de full, a sobre poseu-hi la ceba glacejada, els xampinyons, tallats a quarts i lleugerament saltats, i la carn de l’estofat. Cobriu-ho amb una altra placa de pasta de full i formeu-hi una petita xemeneia al centre.
  6. Enforneu el pastís a 180 ºC, 20 min, fins que la pasta de full estigui ben cuita i daurada. Serviu-lo de seguida.

CONSELL
Pinteu la placa de pasta de full amb un ou batut amb una cullerada de nata líquida, perquè quedi més daurat i cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto