Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Confiteu els bracets de pollastre salpebrats i empolsats amb un raig d’herbes aromàtiques. Deixeu-ho confitar a foc lent amb oli de gira-sol 2-3 h. 
  2. Netegeu i escaldeu els espinacs, i després salteu-los amb un raig d’oli d’oliva i la cullerada de panses i pinyons. 
  3. Marqueu els escamarlans a la planxa, salpebrats. Emplateu-ho intercalant els bracets amb els espinacs i els escamarlans. Feu-hi unes pinzellades de romesco i la reducció de carn.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: