Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el bacallà dessalat a la cassola i cobriu-lo amb aigua, llorer i una mica de pebre en gra. Quan l’aigua hagi arrencat el bull, ja podeu parar la cocció i deixar que el bacallà es refredi. 
  2. A part, confiteu tres alls i el bitxo (el bitxo poseu-lo només si voleu que sigui picant) i deixeu-ho refredar. 
  3. Traieu el bacallà de la cassola i esmicoleu-lo. Escalfeu la llet i afegiu-hi l’oli, els alls confitats i l’all cru, com si féssiu una maionesa, i afegiu-hi també el bacallà. Quan quedi una pasta compacta ja tindreu la brandada feta. 
  4. Aixafeu els cigrons cuits, amb una mica de suc i una mica d’oli, amb l’ajuda d’una forquilla. 
  5. Muntatge: agafeu un got o una copa de xopet i comenceu a fer una capa de puré de cigrons, una altra de brandada i al damunt poseu-hi un raig de mel de milflors.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: