Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu el bacallà dessalat a la cassola i cobriu-lo amb aigua, llorer i una mica de pebre en gra. Quan l’aigua hagi arrencat el bull, ja podeu parar la cocció i deixar que el bacallà es refredi. 
  2. A part, confiteu tres alls i el bitxo (el bitxo poseu-lo només si voleu que sigui picant) i deixeu-ho refredar. 
  3. Traieu el bacallà de la cassola i esmicoleu-lo. Escalfeu la llet i afegiu-hi l’oli, els alls confitats i l’all cru, com si féssiu una maionesa, i afegiu-hi també el bacallà. Quan quedi una pasta compacta ja tindreu la brandada feta. 
  4. Bulliu els cigrons, prèviament remullats en aigua durant tota una nit. Quan siguin cuits, i amb una mica de suc de bullir-los i una mica d’oli, aixafeu-los amb l’ajuda d’una forquilla. 
  5. Muntatge: agafeu un got o una copa de xopet i comenceu a fer una capa de puré de cigrons, una altra de brandada i al damunt poseu-hi un raig de mel de milflors.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto