Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu el bacallà dessalat a la cassola i cobriu-lo amb aigua, llorer i una mica de pebre en gra. Quan l’aigua hagi arrencat el bull, ja podeu parar la cocció i deixar que el bacallà es refredi. 
  2. A part, confiteu tres alls i el bitxo (el bitxo poseu-lo només si voleu que sigui picant) i deixeu-ho refredar. 
  3. Traieu el bacallà de la cassola i esmicoleu-lo. Escalfeu la llet i afegiu-hi l’oli, els alls confitats i l’all cru, com si féssiu una maionesa, i afegiu-hi també el bacallà. Quan quedi una pasta compacta ja tindreu la brandada feta. 
  4. Bulliu els cigrons, prèviament remullats en aigua durant tota una nit. Quan siguin cuits, i amb una mica de suc de bullir-los i una mica d’oli, aixafeu-los amb l’ajuda d’una forquilla. 
  5. Muntatge: agafeu un got o una copa de xopet i comenceu a fer una capa de puré de cigrons, una altra de brandada i al damunt poseu-hi un raig de mel de milflors.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

03-25 ago

Empordà White Summer Festival

El White Summer Festival s'ha afermat com a esdeveniment cabdal de l'estiu, ja que des de la seva creació...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto