Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella, daureu una mica les cebetes en vinagre.
  2. Talleu la sípia a daus regulars. Talleu el pa per la meitat.
  3. Barregeu el sobre de tinta amb dues cullerades d’aigua, en una tassa. Escalfeu-ho uns segons al microones, fins que es dissolgui la tinta. Afegiu un raig d’oli, sal i pebre. Reserveu-ho.
  4. Munteu les broquetes de sípia i cebetes, a la mida del pa, i coeu-les en una paella o una planxa. Reserveu-les.
  5. A la mateixa paella, salteu la ceba tendra a la juliana; quan comenci a daurar-se, afegiu-hi els espinacs i deixeu-los uns segons.
  6. Poseu-ho a sobre de la base del pa, després la broqueta i pinteu-ho amb la tinta de calamar per donar-li més sabor.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: