Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: mescleu la mantega de cacauet amb la salsa de soja, el suc de llima, l’all, el gingebre, el curri i la llet de coco. Repartiu-ho en dos recipients.
  2. Per a les broquetes: en un dels recipients, marineu-hi el pollastre tallat, com a mínim 1 h, a la nevera. En l’altre recipient, poseu-hi els cacauets trossejats i reserveu-ho.
  3. Retireu el pollastre del marinat i feu les broquetes. Passeu-les pels cacauets trossejats i coeu-les en una paella.
  4. Per a l’amanida: talleu el cogombre i els raves a rodanxes i poseu-los en un bol. Afegiu-hi el mango i el suc de llima i salpebreu-ho. 
  5. Serviu les broquetes en un plat amb la salsa i l’amanida, i espolseu-hi les herbes i una mica de xili en pols per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: