Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu el sucre en un plat, servirà per arrebossar.
  2. Amb l'ajuda d'un pinzell, pinteu una tortilla amb oli. Passeu-la al plat de sucre, amb la capa d'oli de cap per avall, per tal que el sucre s'hi enganxi bé.
  3. Repetiu el procés amb totes les tortillas i aneu-les apilant.
  4. Talleu les tortillas en vuit triangles. Disposeu-les disposades sobre la placa de forn, amb la capa de sucre a la part de sobre.
  5. Ruixeu les tortillas amb un raig d'oli i repartiu-hi el sèsam i els fruits secs.
  6. Coeu-les a 220 ºC, 5 min, vigilant-les, perquè es cremen de seguida.
  7. Tot just sortir del forn, ruixeu-les amb anís.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto