Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el sucre en un plat, servirà per arrebossar.
  2. Amb l'ajuda d'un pinzell, pinteu una tortilla amb oli. Passeu-la al plat de sucre, amb la capa d'oli de cap per avall, per tal que el sucre s'hi enganxi bé.
  3. Repetiu el procés amb totes les tortillas i aneu-les apilant.
  4. Talleu les tortillas en vuit triangles. Disposeu-les disposades sobre la placa de forn, amb la capa de sucre a la part de sobre.
  5. Ruixeu les tortillas amb un raig d'oli i repartiu-hi el sèsam i els fruits secs.
  6. Coeu-les a 220 ºC, 5 min, vigilant-les, perquè es cremen de seguida.
  7. Tot just sortir del forn, ruixeu-les amb anís.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 253

ESPECIAL PANARRES! EL MÈTODE INFAL·LIBLE PER FER PA A CASA

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Artur Martínez

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto