Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el sucre en un plat, servirà per arrebossar.
  2. Amb l'ajuda d'un pinzell, pinteu una tortilla amb oli. Passeu-la al plat de sucre, amb la capa d'oli de cap per avall, per tal que el sucre s'hi enganxi bé.
  3. Repetiu el procés amb totes les tortillas i aneu-les apilant.
  4. Talleu les tortillas en vuit triangles. Disposeu-les disposades sobre la placa de forn, amb la capa de sucre a la part de sobre.
  5. Ruixeu les tortillas amb un raig d'oli i repartiu-hi el sèsam i els fruits secs.
  6. Coeu-les a 220 ºC, 5 min, vigilant-les, perquè es cremen de seguida.
  7. Tot just sortir del forn, ruixeu-les amb anís.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: