Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el cabirol, desosseu-lo i enrossiu els ossos al forn. Deixeu el llom del cabirol a maridar amb el vi negre, les verdures tallades, mig got de vinagre i 0,5 l d’aigua durant 3 h. Coleu les verdures i salteu-les en una cassola.
  2. Un cop ben saltades, afegiu-hi els ossos torrats del cabirol; finalment, aboqueu-hi el vi ranci i deixeu-ho reduir. Coleu-ho i reserveu-ho.
  3. Poseu a coure els moniatos al forn 40 min —segons la mida— a 160 ºC. Un cop cuits, peleu-los i esmicoleu-los amb una forquilla, rectifiqueu-ho de sal i pebre i amaniu-ho amb oli d’oliva.
  4. Prepareu un xarop amb 100 ml aigua i 100 g de sucre. Escaldeu les castanyes, peleu-les i poseu-les a bullir amb el xarop 20 min.
  5. Piqueu el pebre en gra amb l’ajuda d’un morter. Cobriu el llom del cabirol amb el pebre.
  6. En una paella amb oli molt calent marqueu el cabirol. Afegiu-hi les castanyes confitades i ja escorregudes i una mica de salsa.
  7. Traieu el cabirol i talleu-lo a medallons. Torreu el pa de pagès a llesques, poseu-hi el moniato a sobre, els talls de cabirol i les castanyes. Escalfeu-ho tot junt al forn 2 min.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: