Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. En un bol, barregeu l’aigua amb la farina, el rovell d’ou, la tinta del calamar i la sal, fins a aconseguir una pasta fina i molt negra.
  2. Peleu els llagostins. Demaneu a un adult que us ajudi a treure’ls la tripa, amb l’ajut d’una broqueta o un ganivet petit esmolat.
  3. Netegeu el calamars sota el raig d’aigua de l’aixeta i talleu-los a anelles.
  4. Arrebosseu els calamars i els llagostins amb la tempura negra.
  5. Fregiu els calamars i els llagostins en oli d’oliva abundant.

El consell

  • Podeu acompanyar aquests llagostins i calamars amb una bona amanida.
  • Amb aquesta tempura, podeu arrebossar tires de bacallà, daus de rap, daus de lluç... També queda molt bé amb verdures! Proveu d’arrebossar tronquets de pastanaga, prèviament estovada al microones, o rodelles de carbassó.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: