Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al farcit: remulleu el pa amb la llet. Bulliu els ous 8 min. Un cop freds, peleu-los i reserveu-los.
  2. Piqueu la ceba i sofregiu-la en una cassola amb un raig d’oli. Afegiu-hi la carn picada i deixeu-ho coure. 
  3. Incorporeu-hi el julivert picat, l'ou dur, els pinyons i la sal. Flamegeu-ho amb xerès i reserveu-ho.
  4. Netegeu els calamars de tot l'interior. Amb l’ajuda d’una mànega de pastisseria, farciu amb la barreja calenta els calamars. 
  5. A continuació, deixeu-los daurar en una paella. Salteu les potes. Acabeu-ho amb un xic de tinta de calamar que haureu bullit amb una mica d’aigua fins aconseguir una textura de salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: