Troba la teva recepta

Preparació

  1. Retireu la ploma dels calamarsons i renteu-los amb cura, que no tinguin sorra. Escorreu-los molt bé.
  2. Poseu una olla al foc amb aigua i un polsim de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi la pasta i deixeu-la coure al dente.
  3. Mentrestant, trieu i renteu dues o tres vegades els espinacs. Eixugueu-los molt bé. Peleu i trinxeu l’all. Talleu el bitxo a rodelles. Peleu el tomàquet, traieu-ne les granes i talleu-lo a daus. Talleu la cansalada a daus petits.
  4. Traieu la pasta de l’olla i reserveu-la un moment. Escaldeu a la mateixa olla els calamarsons durant 1 min.
  5. Poseu una paella al foc i feu-hi fondre la cansalada amb unes gotes d’oli. Tot seguit, tireu-hi l’all i el bitxo. Doneu-li un tomb i afegiu-hi el tomàquet. Deixeu-ho coure 30 s. Poseu-hi els calamarsons. Apugeu el foc i tireu-hi un petit raig de xerès sec.
  6. Distribuïu la pasta en quatre plats i poseu-hi els calamarsons pel damunt. Serviu-ho abans que es refredi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01-28 feb

Jornades gastronòmiques 'Temps d'uriços'

Els eriçons de mar són uns dels productes que reben més noms diferents al nostre país. Depèn...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

Portada 237 Neta

BACALLÀ FOODIE. MAI NO L'HAVÍEU CUINAT AIXÍ!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carlota Claver

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto