Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu el pollastre i poseu-lo al forn en una safata amb un raig d’oli. Feu-hi dues coccions: la primera, de 20 min, a 180 ºC, i la segona, de 20 min, a 220 ºC, per torrar la pell del pollastre i que quedi cruixent.
  2. Desosseu el pollastre i reserveu-lo.
  3. Talleu una ceba a la juliana i, en una paella, caramel·litzeu-la amb sal i sucre. Afegiu-hi el vi ranci i deixeu que l’alcohol s’evapori.
  4. Afegiu-hi la mantega i, quan s’hagi desfet, poseu-hi la farina. Coeu-ho bé fins a obtenir un roux.
  5. En una olla, poseu la llet i el pollastre desossat i infusioneu-ho. Quan arrenqui el bull, pareu el foc, barregeu el pollastre i la llet amb el roux, a foc lent, i aneu-ho remenant fins que la massa es desenganxi de la paret de l’olla.
  6. Per al cremós de foie-gras: en una olla, poseu la nata i el foie-gras semicuit a bullir, 5 min. Salpebreu-ho i tritureu-ho.
  7. Coeu la pasta dels canelons. Enrotlleu-los amb la massa de pollastre a dins i afegiu-hi el cremós de foie-gras per sobre, amb una mica de tòfona laminada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: