Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu a coure 1 h el brou, la cansalada, la pastanaga, el sucre, el vi, el brandi i les cebes. Retireu la cansalada i les cebes. Coleu-ho i reduïu el líquid a la meitat. Afegiu-hi de nou la cansalada i les cebes. Torneu a reduir el líquid a la meitat. Reserveu-lo. 
  2. Coeu els calçots a la flama, emboliqueu-los en paper d'alumini i enforneu-los uns minuts fins a deixar-los cuits. Un cop tebis, peleu-los i talleu-los a trossos de 5 cm de llarg. 
  3. Netegeu els calamars. Reserveu-ne els caps i les aletes. Talleu les puntes dels calamars, obriu-ne el cos i talleu-lo a rectangles de 50 g. 
  4. Feu talls poc profunds a la pell dels calamars en forma de reixeta. Salteu els calamars pel costat dels talls. Daureu-los lleugerament, tombeu-los i deixeu que s'enrotllin. Escalfeu els calçots i el brou amb la cansalada. Emplateu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto