Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Poseu a coure 1 h el brou, la cansalada, la pastanaga, el sucre, el vi, el brandi i les cebes. Retireu la cansalada i les cebes. Coleu-ho i reduïu el líquid a la meitat. Afegiu-hi de nou la cansalada i les cebes. Torneu a reduir el líquid a la meitat. Reserveu-lo. 
  2. Coeu els calçots a la flama, emboliqueu-los en paper d'alumini i enforneu-los uns minuts fins a deixar-los cuits. Un cop tebis, peleu-los i talleu-los a trossos de 5 cm de llarg. 
  3. Netegeu els calamars. Reserveu-ne els caps i les aletes. Talleu les puntes dels calamars, obriu-ne el cos i talleu-lo a rectangles de 50 g. 
  4. Feu talls poc profunds a la pell dels calamars en forma de reixeta. Salteu els calamars pel costat dels talls. Daureu-los lleugerament, tombeu-los i deixeu que s'enrotllin. Escalfeu els calçots i el brou amb la cansalada. Emplateu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 259

BOJOS PELS ARROSSOS SECS!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Josep Moreno

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto