Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la pell de la papada, separeu-ne la part de greix i talleu-la a daus mitjans. Piqueu la part magra. Talleu les castanyes a daus. Piqueu el gingebre i el porro.
  2. Barregeu les carns amb les castanyes, el gingebre i el porro. Afegiu-hi la salsa de soja, sal i pebre blanc.
  3. Diluïu la Maizena en l’aigua i huangjiu, barregeu-ho amb la preparació anterior i afegiu-hi l’ou batut. Pasteu la barreja fins a deixar-ho tot ben barrejat, formant una massa homogènia amb consistència. Dividiu-ho en vuit mandonguilles.
  4. Escaldeu fulles grosses de col xinesa, esteneu-les en una cassola i poseu-hi les mandonguilles a sobre, deixant espai entre cadascuna, com si fossin farcellets amb la mandonguilla a dins.
  5. Bulliu el brou i incorporeu-lo a l’olla pel voltant, tenint molta cura que no trenqui les mandonguilles.
  6. Afegiu-hi el pernil picat i els gojis. Abans que arrenqui el bull, abaixeu el foc al mínim. Tapeu-ho i coeu-ho 2 h a foc suau.
  7. Al final, afegiu-hi pak choy, picat a la juliana, i coeu-ho 30 s. Serviu-ho amb el brou i les mandonguilles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: