Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les cebes i piqueu-les.
  2. Ratlleu la pela de la llimona i reserveu-la; espremeu la llimona.
  3. Poseu al foc la meitat de la mantega amb la ceba, la mel, la pela de llimona i el suc, i coeu-ho 10 min; cap al final, salpebreu-ho. Deixeu-ho refredar.
  4. Unteu una cara dels fulls de pasta fil·lo amb la mantega restant fosa i plegueu-los, per obtenir quadrats.
  5. Peleu els botifarrons, talleu-los i poseu-ne al caire de cada full, amb una cullerada de ceba confitada. Cargoleu primer el full, embolicant-lo, i després els extrems, donant al conjunt forma de caramel.
  6. Passeu-los pel forn calent, a 210 ºC, 12 min, vetllant que no es daurin excessivament. Porteu-los a taula immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: