Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les cebes i piqueu-les.
  2. Ratlleu la pela de la llimona i reserveu-la; espremeu la llimona.
  3. Poseu al foc la meitat de la mantega amb la ceba, la mel, la pela de llimona i el suc, i coeu-ho 10 min; cap al final, salpebreu-ho. Deixeu-ho refredar.
  4. Unteu una cara dels fulls de pasta fil·lo amb la mantega restant fosa i plegueu-los, per obtenir quadrats.
  5. Peleu els botifarrons, talleu-los i poseu-ne al caire de cada full, amb una cullerada de ceba confitada. Cargoleu primer el full, embolicant-lo, i després els extrems, donant al conjunt forma de caramel.
  6. Passeu-los pel forn calent, a 210 ºC, 12 min, vetllant que no es daurin excessivament. Porteu-los a taula immediatament.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: