Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les cebes i piqueu-les.
  2. Ratlleu la pela de la llimona i reserveu-la; espremeu la llimona.
  3. Poseu al foc la meitat de la mantega amb la ceba, la mel, la pela de llimona i el suc, i coeu-ho 10 min; cap al final, salpebreu-ho. Deixeu-ho refredar.
  4. Unteu una cara dels fulls de pasta fil·lo amb la mantega restant fosa i plegueu-los, per obtenir quadrats.
  5. Peleu els botifarrons, talleu-los i poseu-ne al caire de cada full, amb una cullerada de ceba confitada. Cargoleu primer el full, embolicant-lo, i després els extrems, donant al conjunt forma de caramel.
  6. Passeu-los pel forn calent, a 210 ºC, 12 min, vetllant que no es daurin excessivament. Porteu-los a taula immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 267

BONA VIDA! FEM ESPECIAL EL CAP DE SETMANA

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Lluís Dagà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto