Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Congeleu la crema en glaçoneres.
  2. Talleu la pasta fil·lo en quadrats i pinteu-los amb la mantega fosa. Poseu-hi al damunt una segona capa de pasta fil·lo i torneu-los a pintar.
  3. Emboliqueu cada glaçó de crema congelada amb un quadrat de pasta i pinteu-lo amb la mantega fosa. Coeu-los al forn uns 10 min a 190 ºC, fins que siguin daurats.
  4. Empolseu els caramels amb sucre o cacau en pols i serviu-los tebis.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: