Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu una mescla d’herbes separant les fulles de les plantes aromàtiques, que prèviament haureu netejat i eixugat.
  2. Salpebreu el filet i poseu-hi la meitat de les fulles pel voltant. Emboliqueu-lo amb paper transparent i reserveu-lo a la nevera un parell de dies.
  3. Amb l’altra meitat de les fulles prepareu un bon oli aromàtic. Poseu les fulles ben eixutes dins d’una ampolla amb oli d’oliva i deixeu-lo macerar uns dies.
  4. Amb un pelador de patates, feu petits encenalls de parmesà i reserveu-los.
  5. Netegeu la ruca i escorreu-la bé.
  6. A l’hora de servir-ho, feu uns talls finíssims de filet i disposeu-los al fons dels plats. Amaniu-los amb l’oli d’herbes, poseu-hi al damunt un xic de ruca i els encenalls de parmesà. Acabeu-ho amb un polsim de sal grossa i un xic de pebre acabat de moldre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: