Preparació
- Prepareu una mescla d’herbes separant les fulles de les plantes aromàtiques, que prèviament haureu netejat i eixugat.
- Salpebreu el filet i poseu-hi la meitat de les fulles pel voltant. Emboliqueu-lo amb paper transparent i reserveu-lo a la nevera un parell de dies.
- Amb l’altra meitat de les fulles prepareu un bon oli aromàtic. Poseu les fulles ben eixutes dins d’una ampolla amb oli d’oliva i deixeu-lo macerar uns dies.
- Amb un pelador de patates, feu petits encenalls de parmesà i reserveu-los.
- Netegeu la ruca i escorreu-la bé.
- A l’hora de servir-ho, feu uns talls finíssims de filet i disposeu-los al fons dels plats. Amaniu-los amb l’oli d’herbes, poseu-hi al damunt un xic de ruca i els encenalls de parmesà. Acabeu-ho amb un polsim de sal grossa i un xic de pebre acabat de moldre.