Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al massapà: barregeu tots els ingredients fins a obtenir una massa homogènia. Emboliqueu-la amb paper film i reserveu-la a la nevera 12 h.
  2. Amb el corró, estireu el massapà entre dos papers de forn. Retalleu-ne una tira llarga i estreta i col·loqueu-la a la paret del motlle ( de 22 centímetres de diàmetre).
  3. Retalleu també una tira i dues bases de pa de pessic, tot a la mida del motlle que feu servir. Col·loqueu la tira de pa de pessic a la paret del motlle, arran del massapà. Col·loqueu al fons del motlle una de les bases de pa de pessic que heu retallat.
  4. Per al farciment: poseu la ricotta dins un colador de malla fina i deixeu-la 2 h a la nevera, per tal que s’escorri tota l’aigua. Barregeu la ricotta amb el sucre en pols i la fruita confitada tallada a dauets. Poseu el farciment dins el motlle i tapeu-lo amb la segona base de pa de pessic. Reserveu el pastís 2 h a la nevera.
  5. Per a la glaça: barregeu la clara i el sucre en pols. Desemmotlleu el pastís tot capgirant-lo. Amb una mànega i una boqueta petita, traceu una línia de glaça resseguint la vora de la superfície del pastís. Feu també uns dibuixos a la paret de massapà.
  6. Afegiu l’aigua a la glaça i glacegeu la superfície del pastís, arribant fins a la línia que heu marcat abans.
  7. Reserveu la 'cassata' a la nevera. Un cop seca la glaça, acabeu-la amb la fruita confitada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: