Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les patates, passeu-les per aigua i talleu-les a bastons o a rodanxes ben fines (com si fossin xips). Fregiu-les en oli d’oliva abundant calent (hi han de quedar submergides), fins que s’enrosseixin. Eixugueu-les i reserveu-les.
  2. Renteu i talleu, si cal, els bolets. Salteu-los en una paella amb un raig d’oli i una mica de sal, fins que reabsorbeixin l’aigua. Reserveu-los.
  3. En una cassola amb un raig d’oli, poseu els ous batuts, els bolets saltats, el foie fresc tallat a daus, les xips de patata i les castanyes filetejades o els pinyons torrats. Saleu-ho i coeu-ho al forn, a 180 ºC, 10 min.
  4. Afegiu-hi la ceba deshidratada, la farigola i la flor de sal pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: