Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la pasta brisa: en un bol tamiseu la farina, afegiu-hi la mantega tallada a dauets i barregeu-ho amb els dits fins que tingueu una massa terrosa. Afegiu-hi la sal, l’ou i el sucre de llustre i barregeu-ho fins a tenir una massa homogènia. Emboliqueu-la amb film transparent i deixeu-la reposar a la nevera 1 h.
  2. Entre dos papers de forn, estireu la massa a un gruix aproximat de 0,5 cm. Talleu els discos segons la mida dels motlles, folreu-los i deixeu-los refredar 30 min a la nevera.
  3. Punxeu bé la massa i pinteu-la amb clara d’ou batuda per tal d’impermeabilitzar la base. Coeu-les a 180 ºC fins que siguin daurades. Reserveu-ho.
  4. Per a la crema: en un cassó poseu a bullir la llet (reserveu-ne una mica per desfer la Maizena), el sucre, la canyella i la pell de llimona. Quan arrenqui el bull deixeu-ho infusionar uns minuts.
  5. Bateu els rovells d’ou i afegiu-hi la Maizena dissolta amb la llet reservada.
  6. Aboqueu la llet calenta sobre els rovells, coleu-ho tot i coeu-ho a foc baix, remenant-ho constantment. Així que s’espesseix traieu la crema del foc, aboqueu-la en un bol i deixeu-la refredar filmada a pell. Reserveu-la a la nevera.
  7. A l’hora de servir, ompliu les cassoletes amb la crema i cremeu-la amb la pala o un bufador.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto