Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la crema de castanya: barregeu els ingredients en fred i feu-los coure a foc lent, fins a obtenir una textura cremosa.
  2. Poseu-ho en una mànega i refrigereu-ho.
  3. Per a la crema de foie: escalfeu el brou de pollastre i aboqueu-lo sobre el foie cru, rectificat de sal, pebre, sucre i conyac.
  4. Emulsioneu-ho amb el túrmix per obtenir una crema fina.
  5. Ompliu un motlle de silicona en forma de castanya amb una mica de crema de castanya i crema de foie. Congeleu-ho.
  6. Per al bany de xocolata: barregeu i escalfeu tots els ingredients. Deixeu que la temperatura baixi fins a 40 ºC.
  7. Amb escuradents, punxeu les castanyes i banyeu-les en la xocolata, traieu-les i deixeu-les assecar. Refrigereu-ho.
  8. Per a les fulles de mill cruixents: poseu el mill amb l’aigua i la sal en un cassó a coure a foc lent, fins que absorbeixi l’aigua.
  9. Tritureu-ho amb la picadora i passeu-ho per una malla fina, per obtenir una pasta.
  10. Estireu la pasta, en una capa molt fina, sobre una taula de silicona, en forma de fulla, i feu-ho coure 10 min a 175 ºC.
  11. Desemmotlleu-ho i reserveu-ho en un lloc sec.
  12. Per a la terra de castanya i la terra negra: el procés és igual per a totes dues. Barregeu tots els ingredients i deixeu-ho reposar 20 min.
  13. Feu-ho coure al forn 5 min, a 170 ºC, i aneu-ho trencant per obtenir la terra.
  14. Per al 'gomasio': barregeu la castanya cuita, seca, amb la sal, i passeu-ho per la picadora fins a obtenir una pols.
  15. En una safata tipus snack, poseu les terres al fons, la castanya de foie amb una mica de pols d’or i la fulla de mill cruixent, prèviament salada amb el 'gomasio'.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto