Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema de castanya: barregeu els ingredients en fred i feu-los coure a foc lent, fins a obtenir una textura cremosa.
  2. Poseu-ho en una mànega i refrigereu-ho.
  3. Per a la crema de foie: escalfeu el brou de pollastre i aboqueu-lo sobre el foie cru, rectificat de sal, pebre, sucre i conyac.
  4. Emulsioneu-ho amb el túrmix per obtenir una crema fina.
  5. Ompliu un motlle de silicona en forma de castanya amb una mica de crema de castanya i crema de foie. Congeleu-ho.
  6. Per al bany de xocolata: barregeu i escalfeu tots els ingredients. Deixeu que la temperatura baixi fins a 40 ºC.
  7. Amb escuradents, punxeu les castanyes i banyeu-les en la xocolata, traieu-les i deixeu-les assecar. Refrigereu-ho.
  8. Per a les fulles de mill cruixents: poseu el mill amb l’aigua i la sal en un cassó a coure a foc lent, fins que absorbeixi l’aigua.
  9. Tritureu-ho amb la picadora i passeu-ho per una malla fina, per obtenir una pasta.
  10. Estireu la pasta, en una capa molt fina, sobre una taula de silicona, en forma de fulla, i feu-ho coure 10 min a 175 ºC.
  11. Desemmotlleu-ho i reserveu-ho en un lloc sec.
  12. Per a la terra de castanya i la terra negra: el procés és igual per a totes dues. Barregeu tots els ingredients i deixeu-ho reposar 20 min.
  13. Feu-ho coure al forn 5 min, a 170 ºC, i aneu-ho trencant per obtenir la terra.
  14. Per al 'gomasio': barregeu la castanya cuita, seca, amb la sal, i passeu-ho per la picadora fins a obtenir una pols.
  15. En una safata tipus snack, poseu les terres al fons, la castanya de foie amb una mica de pols d’or i la fulla de mill cruixent, prèviament salada amb el 'gomasio'.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto