Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. El dia abans, poseu els cigronets en remull.
  2. En una olla, poseu a coure els cigrons amb la verdura neta, pelada i trossejada.
  3. Coeu-ho amb aigua abundant, el doble del volum dels cigrons, 4 h, a foc lent. Deixeu que el brou s’espesseeixi, corregiu-ne el punt de sal i pebre negre. Reserveu-lo.
  4. En una paella amb un rajolí d’oli d’oliva, salteu els ceps ben nets, afegiu-hi una mica de sal i afegiu-ho al guisat de cigrons.

CONSELL
Aquesta recepta també es pot fer saltant bé una ceba, afegint-hi cigrons cuits, una culleradeta de farina, pebre vermell, els ceps i un got d’aigua o brou; deixeu que arrenqui el bull, corregiu-ne el punt de sal i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto