Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les cireres per la meitat i macereu-les amb el sucre durant 30 min.
  2. Tritureu la resta d’ingredients amb el túrmix procurant no incorporar gens d’aire.
  3. Aboqueu la barreja en motlles individuals fins a una alçada d’1 cm. Repartiu les cireres cap per avall per tots els motlles.
  4. Coeu els clafoutis al forn 20 min a 160 ºC. Traieu-los del forn i deixeu-los refredar.
  5. Serviu-los a temperatura ambient espolsats amb sucre en pols.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: