Troba la teva recepta

Preparació

  1. Obriu les cloïsses amb aigua bullent amb molta sal durant 10 s. Refredeu-les en aigua i gel. Obriu-les i reserveu-les.
  2. Tritureu l’oli d’oliva amb el porradell picat i coleu-ho. Reserveu-ho.
  3. Escaldeu en aigua bullent les verdures per separat per tal deixar-les al dente. Refredeu-les en aigua i gel, i escorreu-les procurant que no hi quedi gens d’aigua.
  4. Amaniu-les amb oli d’oliva verge extra i sal, i col·loqueu-les al centre del plat tot formant una capa fina. Poseu-hi les cloïsses a sobre i feu una quenelle (una mena de croqueta allargada que es fa amb l’ajut de dues culleres) de sorbet de llimona amb alfàbrega. Poseu-ho al centre. Decoreu-ho tot amb unes fulles de 'shiso' i l’oli de porradell.

Més receptes amb Peix i marisc

Salmó amb almívar de vi Sense
gluten

Salmó amb almívar de vi

Per Glòria Canals Marata

Bis farcit amb salsa de formatge Ràpida i senzilla

Bis farcit amb salsa de formatge

Per Espai del Peix de Palamós

30 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

21 jul

II Biofira L'Ecològica de Solsona

Després d’anys de programacions paral·leles, enguany la Setmana del Medi Ambient i la Biofira...

21 jul

TastaQmarca 2018

Enguany és la tercera ocasió en que, amb motiu de la Fira de Sant Jaume, Prats de Lluçanès...

21 jul

Mercat Romà de Iesso 2018

Passeja per Guissona i descobreix de manera lúdica i festiva com podia ser la vida a les ciutats de l’antiga...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto