Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu unes coques amb diverses capes de pasta fil·lo pintades amb oli d’oliva. Feu-les coure al forn 3 min a 150 ºC. 
  2. Talleu el fetge d’ànec en encenalls ben prims. Talleu brots de diferents classes i barregeu-los també amb enciams mini. Reserveu-ho. 
  3. Talleu la tòfona amb una mandolina ben prima i feu-ne bastonets.
  4. Per a la vinagreta de mostassa: barregeu bé tots els ingredients. 
  5. Muntatge: en una coca cruixent poseu els encenalls de foie gras i la confitura de poma. Poseu-hi els bastonets de tòfona, salpebreu-ho una mica, i a sobre poseu-hi els brots i els microenciams, amanits amb vinagreta a la mostassa i cristalls de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto