Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Ratlleu els tomàquets i amaniu-los amb oli i sal. Si no teniu clar com heu de fer anar el ratllador, millor que demaneu ajuda a un adult.
  2. Estireu bé la massa de pasta de full i punxeu-la amb una forquilla, perquè no pugi durant la cocció.
  3. Amb un tallapasta o un ganivet, talleu-la a rectangles.
  4. Pinteu-la amb el tomàquet ratllat.
  5. Amb l’ajut d’un adult, coeu-ho 20 min, a 180 ºC, i reserveu-ho.
  6. Peleu les pomes i talleu-les a dauets. Coeu-les, a foc mitjà, amb la mantega i el sucre, ben bé 10 min.
  7. Quan tingueu les pomes cuites i encara estiguin ben calentes, repartiu-les sobre la coca i acabeu-ho intercalant-hi uns dauets o culleradetes de paté.

El consell

  • Aquesta coca també us quedarà boníssima si hi poseu una mica de ceba tallada a làmines per sobre, abans de coure-la. I, si voles, podeu acompanyar-la d’una salsa de formatge ben bona. Per fer-la, només heu de bullir 200 g de nata líquida i barrejar-la amb 125 g de formatge parmesà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: