Preparació
Preparació
- Ratlleu els tomàquets i amaniu-los amb oli i sal. Si no teniu clar com heu de fer anar el ratllador, millor que demaneu ajuda a un adult.
- Estireu bé la massa de pasta de full i punxeu-la amb una forquilla, perquè no pugi durant la cocció.
- Amb un tallapasta o un ganivet, talleu-la a rectangles.
- Pinteu-la amb el tomàquet ratllat.
- Amb l’ajut d’un adult, coeu-ho 20 min, a 180 ºC, i reserveu-ho.
- Peleu les pomes i talleu-les a dauets. Coeu-les, a foc mitjà, amb la mantega i el sucre, ben bé 10 min.
- Quan tingueu les pomes cuites i encara estiguin ben calentes, repartiu-les sobre la coca i acabeu-ho intercalant-hi uns dauets o culleradetes de paté.
El consell
- Aquesta coca també us quedarà boníssima si hi poseu una mica de ceba tallada a làmines per sobre, abans de coure-la. I, si voles, podeu acompanyar-la d’una salsa de formatge ben bona. Per fer-la, només heu de bullir 200 g de nata líquida i barrejar-la amb 125 g de formatge parmesà.