Preparació
- Barregeu els pinyons amb l’oli de fruits secs i el porradell tallat ben fi.
- Agafeu els quatre rectangles de pasta de full i poseu-los en una plàtera. Punxeu-los amb una forquilla al centre perquè no pugin. Escalfeu el forn a 200 ºC.
- Traieu el budell de la botifarra de perol i escalfeu-la durant 1 min al microones perquè perdi consistència.
- Distribuïu la botifarra al centre de cada rectangle de pasta de full.
- Peleu les peres, talleu-les a rodelles fines i poseu-les damunt de la botifarra de perol. Poseu-ho a coure al forn uns 12 min, que les vores de la pasta de full pugin i quedin daurades. Reserveu-ho.
- Talleu el magret per la part del greix, sense tallar-lo totalment per formar quatre llibrets que, quan els obriu, quedaran com un cercle. Salpebreu la carn.
- Poseu una paella al foc amb un petit raig d’oli. Coeu els quatre talls de magret d’ànec salpebrats. Gireu-los i deixeu-los coure 1 min més. Poseu-ho al damunt de la coca de peres. A la mateixa paella, sense el greix, coeu les 4 llesques de fetge, 1 min per banda. Una vegada daurades, poseu-les al damunt de la coca de peres.
- Poseu la coca al plat amb una mescla d’enciams i amaniu-la amb l’oli de pinyons.