Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Incorporeu en la batedora els dos tipus de farina, el llevat, l'aigua i l'oli. Barregeu tots els ingredients i després pasteu-ho durant uns 15 minuts, afegint la sal cap al final, fins a obtenir una mescla suau i elàstica. Cobriu-ho amb paper film i deixeu-ho reposar fins que dupliqui la seva mida (unes 2 hores).
  2. Passat aquest temps, esteneu la massa sobre una taula enfarinada i amb un rodet formeu-ne un rectangle d'uns 45 x 30 cm. Esteneu la pasta de tomàquet sec sobre la massa, a 2 cm de les vores, i enpolseu-ho amb el parmigiano reggiano i les ametlles filetejades. Enrotlleu-ho fins a obtenir un cilindre estret amb el doblec cap a baix.
  3. Amb un ganivet afilat, talleu rodanxes d'uns 3-4 cm de gruix i col·loqueu-les l'una al costat de l'altra en un motlle folrat amb paper de forn. Cobriu-ho amb un drap humit i deixeu-ho reposar durant 30 minuts.
  4. Enforneu la coca quan el forn ja estigui a 190 ºC, durant 45 minuts. Retireu-la del forn i deixeu-la refredar abans de servir-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: