Troba la teva recepta

Preparació

  1. Incorporeu en la batedora els dos tipus de farina, el llevat, l'aigua i l'oli. Barregeu tots els ingredients i després pasteu-ho durant uns 15 minuts, afegint la sal cap al final, fins a obtenir una mescla suau i elàstica. Cobriu-ho amb paper film i deixeu-ho reposar fins que dupliqui la seva mida (unes 2 hores).
  2. Passat aquest temps, esteneu la massa sobre una taula enfarinada i amb un rodet formeu-ne un rectangle d'uns 45 x 30 cm. Esteneu la pasta de tomàquet sec sobre la massa, a 2 cm de les vores, i enpolseu-ho amb el parmigiano reggiano i les ametlles filetejades. Enrotlleu-ho fins a obtenir un cilindre estret amb el doblec cap a baix.
  3. Amb un ganivet afilat, talleu rodanxes d'uns 3-4 cm de gruix i col·loqueu-les l'una al costat de l'altra en un motlle folrat amb paper de forn. Cobriu-ho amb un drap humit i deixeu-ho reposar durant 30 minuts.
  4. Enforneu la coca quan el forn ja estigui a 190 ºC, durant 45 minuts. Retireu-la del forn i deixeu-la refredar abans de servir-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

25 feb

Taller 'Cuina de Cambodja Nou' 2020

El 25 de febrer i el 3 i 10 de març, de 20.15 a 21.45 h, el Centre Cívic de la Sagrada Família durà...

25 feb

Taller 'Pastisseria clàssica amb ingredients naturals'

Per menjar dolços tan saludables com sigui possible cal complir diversos requisits: utilitzar ingredients...

25 feb

Festes del Ranxo 2020

Una de les activitats més esperades del Carnaval a molts municipis del país és la preparació...

25 feb

Festa de l'Escudella 2020

El dimarts de Carnaval, el 25 de febrer, Castellterçol treu una trentena de calderes d’escudella al...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto