Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Incorporeu en la batedora els dos tipus de farina, el llevat, l'aigua i l'oli. Barregeu tots els ingredients i després pasteu-ho durant uns 15 minuts, afegint la sal cap al final, fins a obtenir una mescla suau i elàstica. Cobriu-ho amb paper film i deixeu-ho reposar fins que dupliqui la seva mida (unes 2 hores).
  2. Passat aquest temps, esteneu la massa sobre una taula enfarinada i amb un rodet formeu-ne un rectangle d'uns 45 x 30 cm. Esteneu la pasta de tomàquet sec sobre la massa, a 2 cm de les vores, i enpolseu-ho amb el parmigiano reggiano i les ametlles filetejades. Enrotlleu-ho fins a obtenir un cilindre estret amb el doblec cap a baix.
  3. Amb un ganivet afilat, talleu rodanxes d'uns 3-4 cm de gruix i col·loqueu-les l'una al costat de l'altra en un motlle folrat amb paper de forn. Cobriu-ho amb un drap humit i deixeu-ho reposar durant 30 minuts.
  4. Enforneu la coca quan el forn ja estigui a 190 ºC, durant 45 minuts. Retireu-la del forn i deixeu-la refredar abans de servir-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

11 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

12 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto