Troba la teva recepta

Preparació

  1. Liquar l'achiote amb el suc de taronja i vinagre, l'all, la sal i totes les espècies.
  2. Tallar la carn en trossos d'uns 6 cm i col·locar-la en un recipient. Buidar el liquat sobre la carn, tapar amb film i marinar a la nevera tota la nit.
  3. Precalentar el forn a 160 ºC. Sostenir les fulles de plàtan directament sobre el foc durant uns minuts, fins que s'estovin (estan llestes quan comencen a brillar).
  4. Folrar un recipient apte per a forn amb les fulles de plàtan, deixant que sobresurtin per poder embolicar la cochinita en elles. Col·locar la carn i la marinada sobre les fulles. Doblegar els extrems de les fulles perquè no es cremin i cobrir amb paper de plata.
  5. Posar 3,5 h al forn o fins que estigui tan suau que gairebé es desbarati. Si no està suficientment tendra, tornar a posar al forn 30 min més.
  6. Tallar la ceba morada en julianes primes i posar-la en un recipient amb mitja tassa de vinagre blanc, el suc d'una llima, una cullerada d'orenga seca i un habanero picat finament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

06 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

07 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

18 nov - 08 des

XV Jornades gastronòmiques del 'Txuletón'

A partir del 18 de novembre el grup Sagradi Cocineros Vascos ofereix tres setmanes de jornades del 'txuletón',...

21 nov - 08 des

II Quinto Tapa Corbera

Del 21 de novembre al 8 de desembre, les barres dels bars i restaurants de Corbera de Llobregat s’ompliran...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto