Troba la teva recepta

Preparació

  1. Liquar l'achiote amb el suc de taronja i vinagre, l'all, la sal i totes les espècies.
  2. Tallar la carn en trossos d'uns 6 cm i col·locar-la en un recipient. Buidar el liquat sobre la carn, tapar amb film i marinar a la nevera tota la nit.
  3. Precalentar el forn a 160 ºC. Sostenir les fulles de plàtan directament sobre el foc durant uns minuts, fins que s'estovin (estan llestes quan comencen a brillar).
  4. Folrar un recipient apte per a forn amb les fulles de plàtan, deixant que sobresurtin per poder embolicar la cochinita en elles. Col·locar la carn i la marinada sobre les fulles. Doblegar els extrems de les fulles perquè no es cremin i cobrir amb paper de plata.
  5. Posar 3,5 h al forn o fins que estigui tan suau que gairebé es desbarati. Si no està suficientment tendra, tornar a posar al forn 30 min més.
  6. Tallar la ceba morada en julianes primes i posar-la en un recipient amb mitja tassa de vinagre blanc, el suc d'una llima, una cullerada d'orenga seca i un habanero picat finament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

15-19 ago

Festa de Sant Magí

La relació entre Tarragona i l'eremita Sant Magí és molt estreta i es remunta a inicis del segle...

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto