Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en el vas una cullerada de cigrons cuits. Introduïu en el vas el cistell amb els ossos, la carn i la cansalada. Aboqueu-hi aigua fins a completar els 2 l (1 cm per sota de la vora de la cistella) i la culleradeta de sal. Programeu 60 min, 100 ºC, velocitat 1.
  2. Emboliqueu en paper d'alumini la botifarra i el xoriço. Poseu en el recipient Varoma els cigrons, les verdures, el pollastre, la botifarra i el xoriço. Quan acabi el temps programat, situeu el recipient Varoma en la seva posició i programeu 40 min, temperatura Varoma, velocitat 1. Traieu el recipient Varoma i reserveu-ho.
  3. Feu servir l'osca de l'espàtula per treure el cistell. Coleu el brou. Col·loqueu en una safata la carn, el pernil, l'os (si té moll), la cansalada, el pollastre, la botifarra i el xoriço, tot partit en 2 o 3 trossos. Manteniu-ho calent.
  4. Ofegueu la col: poseu al vas els alls i l'oli i programeu 4 s, velocitat 6.
  5. Amb l'espàtula, baixeu les restes d'all de la tapa i de l'interior del vas cap a les fulles i programeu 4 min, 100 ºC, velocitat 1.
  6. Afegiu-hi la col cuita i el pebre vermell. Programeu 5 min, 100 ºC, velocitat cullera. Traieu-ho i reserveu-ho en una altra safata amb els cigrons i les verdures. Manteniu-ho calent.
  7. Poseu en el vas el brou colat, afegiu-hi aigua fins a la marca d'1 l i programeu 5 min, 100 ºC, velocitat 1.
  8. Afegiu-hi els fideus i la menta. Programeu 5 min, 100 ºC, velocitat 1. Aboqueu-ho a la sopera i serviu-ho. 

Nota: podeu servir la sopa i presentar les safates de carn i verdures a la vegada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto