Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Primer de tot, congeleu aigua de coco i formeu-ne glaçons grans.
  2. D'altra banda, barregeu els ingredients del còctel sense refredar, introduïu-los en una ampolleta de 100 ml i guardeu-la a la nevera (fet al dia).
  3. Rasqueu el gel d'aigua de coco amb la Kakigori Hissi Machine o Hissi Shaver en la 'coupette' freda i acompanyeu-ho d'un gotet amb gel picat en el qual va l'ampolleta del còctel.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: