Consells de cuina La Vanguardia

Un còctel blanc d'estiu. Aquesta és la recepta amb què vaig participar a una de les convocatòries de 'Del blog al plat'. L’organitzadora d’aquest esdeveniment bloguer és la Mercè, del blog 'Destapant Cassoles', que va iniciar la proposta i que a cada ocasió escull el blog protagonista del mes. I clar, mai escull el seu blog, de manera que entre tots els que hi participem hem decidit dedicar el mes de juny al seu blog, i escollir una de les seves receptes per publicar al nostre blog.

El blog de la Mercè és ple de receptes familiars, amb plats del dia a dia però també amb plats que fan molta festa, i molts pastissos d’aniversari dedicats a les seves tres filles, l’Ona, la Laia i la Bet. Curiosament, però, la recepta que he escollit no és cap de postres; al contrari, és aquest còctel de coco, crec que l’únic còctel que té la Mercè al blog. Però és que va ser llegir la recepta i saber del cert que ja l’havia escollit… amb la calor d’aquests dies i les ganes de vacances, era la recepta ideal!

Preparació

  1. Mulleu la vora de les copes i passeu-les pel coco per tal de decorar tot el voltant de la copa.
  2. Amb un robot de cuina, barregeu el licor, la llet de coco i el suc. Incorporeu-hi el gel i tritureu-ho.
  3. Aboqueu-ho dins la copa, decoreu-la i serviu el còctel immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto