Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als bunyols d'espinacs, escalfeu l'aigua i la mantega en un cassó. Quan arrenqui el bull, abaixeu el foc i incorporeu-hi la farina remenant-la amb una espàtula de fusta fins que us quedi una massa que es desenganxi de les parets del cassó.
  2. Seguidament, traieu-ho del foc i aneu-ho remenant perquè es refredi una mica. Quan sigui tebi, aneu-hi incorporant els ous d'un en un perquè quedi ben lligat. Tot seguit, afegiu-hi els espinacs bullits i escorreguts, picats ben finament, les panses, els pinyons, les olives picades i sal. Remeneu-ho bé i deixeu-ho reposar.
  3. Per coure els bunyols, col·loqueu al foc una paella suficientment fonda amb oli i, quan estigui calent, tireu-hi petites boles de la pasta d'espinacs i deixeu-les coure. Quan les traieu, poseu-les sobre un paper absorbent.
  4. Per a les minihamburgueses, traieu la pell de la cuixa de pollastre, desosseu-la i trinxeu-la com si es tractés de carn picada (us ho pot fer el vostre carnisser de confiança). Peleu l'all i trinxeu-lo ben finament. Feu el mateix amb el julivert. Barregeu la carn de pollastre, l'all, el julivert i un xic de sal. Barregeu-ho bé i formeu petites hamburgueses. Poseu una paella al foc amb un raig d'oli i coeu-les.
  5. Per als pèsols i els musclos, bulliu els pèsols sense que perdin el color. Refredeu-los en aigua i gel i reserveu-los. Netegeu els musclos.
  6. Peleu la ceba i trinxeu-la. Poseu un raig d'oli en una cassola i feu-hi coure la ceba lentament. A mitja cocció, incorporeu-hi els alls pelats i trinxats i, quan la ceba es comenci a enrossir, afegiu-hi el tomàquet ratllat. Quan sigui mig cuit, tireu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir. Seguidament, poseu-hi els musclos i els pèsols, tapeu-ho i deixeu-ho coure fins que els musclos s'obrin. Tireu-hi el julivert trinxat pel damunt i ja podeu muntar el combinat, juntament amb els bunyols d'espinacs i les minihamburgueses.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto