Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als bunyols d'espinacs, escalfeu l'aigua i la mantega en un cassó. Quan arrenqui el bull, abaixeu el foc i incorporeu-hi la farina remenant-la amb una espàtula de fusta fins que us quedi una massa que es desenganxi de les parets del cassó.
  2. Seguidament, traieu-ho del foc i aneu-ho remenant perquè es refredi una mica. Quan sigui tebi, aneu-hi incorporant els ous d'un en un perquè quedi ben lligat. Tot seguit, afegiu-hi els espinacs bullits i escorreguts, picats ben finament, les panses, els pinyons, les olives picades i sal. Remeneu-ho bé i deixeu-ho reposar.
  3. Per coure els bunyols, col·loqueu al foc una paella suficientment fonda amb oli i, quan estigui calent, tireu-hi petites boles de la pasta d'espinacs i deixeu-les coure. Quan les traieu, poseu-les sobre un paper absorbent.
  4. Per a les minihamburgueses, traieu la pell de la cuixa de pollastre, desosseu-la i trinxeu-la com si es tractés de carn picada (us ho pot fer el vostre carnisser de confiança). Peleu l'all i trinxeu-lo ben finament. Feu el mateix amb el julivert. Barregeu la carn de pollastre, l'all, el julivert i un xic de sal. Barregeu-ho bé i formeu petites hamburgueses. Poseu una paella al foc amb un raig d'oli i coeu-les.
  5. Per als pèsols i els musclos, bulliu els pèsols sense que perdin el color. Refredeu-los en aigua i gel i reserveu-los. Netegeu els musclos.
  6. Peleu la ceba i trinxeu-la. Poseu un raig d'oli en una cassola i feu-hi coure la ceba lentament. A mitja cocció, incorporeu-hi els alls pelats i trinxats i, quan la ceba es comenci a enrossir, afegiu-hi el tomàquet ratllat. Quan sigui mig cuit, tireu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir. Seguidament, poseu-hi els musclos i els pèsols, tapeu-ho i deixeu-ho coure fins que els musclos s'obrin. Tireu-hi el julivert trinxat pel damunt i ja podeu muntar el combinat, juntament amb els bunyols d'espinacs i les minihamburgueses.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto