Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per als bunyols d'espinacs, escalfeu l'aigua i la mantega en un cassó. Quan arrenqui el bull, abaixeu el foc i incorporeu-hi la farina remenant-la amb una espàtula de fusta fins que us quedi una massa que es desenganxi de les parets del cassó.
  2. Seguidament, traieu-ho del foc i aneu-ho remenant perquè es refredi una mica. Quan sigui tebi, aneu-hi incorporant els ous d'un en un perquè quedi ben lligat. Tot seguit, afegiu-hi els espinacs bullits i escorreguts, picats ben finament, les panses, els pinyons, les olives picades i sal. Remeneu-ho bé i deixeu-ho reposar.
  3. Per coure els bunyols, col·loqueu al foc una paella suficientment fonda amb oli i, quan estigui calent, tireu-hi petites boles de la pasta d'espinacs i deixeu-les coure. Quan les traieu, poseu-les sobre un paper absorbent.
  4. Per a les minihamburgueses, traieu la pell de la cuixa de pollastre, desosseu-la i trinxeu-la com si es tractés de carn picada (us ho pot fer el vostre carnisser de confiança). Peleu l'all i trinxeu-lo ben finament. Feu el mateix amb el julivert. Barregeu la carn de pollastre, l'all, el julivert i un xic de sal. Barregeu-ho bé i formeu petites hamburgueses. Poseu una paella al foc amb un raig d'oli i coeu-les.
  5. Per als pèsols i els musclos, bulliu els pèsols sense que perdin el color. Refredeu-los en aigua i gel i reserveu-los. Netegeu els musclos.
  6. Peleu la ceba i trinxeu-la. Poseu un raig d'oli en una cassola i feu-hi coure la ceba lentament. A mitja cocció, incorporeu-hi els alls pelats i trinxats i, quan la ceba es comenci a enrossir, afegiu-hi el tomàquet ratllat. Quan sigui mig cuit, tireu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir. Seguidament, poseu-hi els musclos i els pèsols, tapeu-ho i deixeu-ho coure fins que els musclos s'obrin. Tireu-hi el julivert trinxat pel damunt i ja podeu muntar el combinat, juntament amb els bunyols d'espinacs i les minihamburgueses.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto