Preparació
- Per als bunyols d'espinacs, escalfeu l'aigua i la mantega en un cassó. Quan arrenqui el bull, abaixeu el foc i incorporeu-hi la farina remenant-la amb una espàtula de fusta fins que us quedi una massa que es desenganxi de les parets del cassó.
- Seguidament, traieu-ho del foc i aneu-ho remenant perquè es refredi una mica. Quan sigui tebi, aneu-hi incorporant els ous d'un en un perquè quedi ben lligat. Tot seguit, afegiu-hi els espinacs bullits i escorreguts, picats ben finament, les panses, els pinyons, les olives picades i sal. Remeneu-ho bé i deixeu-ho reposar.
- Per coure els bunyols, col·loqueu al foc una paella suficientment fonda amb oli i, quan estigui calent, tireu-hi petites boles de la pasta d'espinacs i deixeu-les coure. Quan les traieu, poseu-les sobre un paper absorbent.
- Per a les minihamburgueses, traieu la pell de la cuixa de pollastre, desosseu-la i trinxeu-la com si es tractés de carn picada (us ho pot fer el vostre carnisser de confiança). Peleu l'all i trinxeu-lo ben finament. Feu el mateix amb el julivert. Barregeu la carn de pollastre, l'all, el julivert i un xic de sal. Barregeu-ho bé i formeu petites hamburgueses. Poseu una paella al foc amb un raig d'oli i coeu-les.
- Per als pèsols i els musclos, bulliu els pèsols sense que perdin el color. Refredeu-los en aigua i gel i reserveu-los. Netegeu els musclos.
- Peleu la ceba i trinxeu-la. Poseu un raig d'oli en una cassola i feu-hi coure la ceba lentament. A mitja cocció, incorporeu-hi els alls pelats i trinxats i, quan la ceba es comenci a enrossir, afegiu-hi el tomàquet ratllat. Quan sigui mig cuit, tireu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir. Seguidament, poseu-hi els musclos i els pèsols, tapeu-ho i deixeu-ho coure fins que els musclos s'obrin. Tireu-hi el julivert trinxat pel damunt i ja podeu muntar el combinat, juntament amb els bunyols d'espinacs i les minihamburgueses.