Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les nespres, trossegeu-les i poseu-les amb el sucre en un cassó al foc. Afegiu-hi les aromes i coeu-ho a foc lent, remenant-ho sovint, durant 45-60 min, fins que la fruita quedi caramel·litzada i desfeta.
  2. Bulliu els pots de vidre amb les tapes per esterilitzar-los. Escorreu els pots, ompliu-los de confitura, tanqueu-los i deixeu-los refredar de cap per avall.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 276

VITAMINITZA'T! CÍTRICS AL PLAT PER SALVAR L'HIVERN

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Jaume Marambio i Vicky Maccarone

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto