Troba la teva recepta

Preparació

  1. Separeu els grans de la cabeça i, sense pelar-los, dóneu-los un cop amb la fulla del ganivet.
  2. Tireu un bon raig d'oli d'oliva en una cocota i amb el foc baix cuineu els grans d'all durant 5 min, controlant en tot moment que no es cremin. D'aquesta manera aromatitzaran l'oli. Retireu i reserveu els grans d'all per a més tard.
  3. Saleu el conill i poseu-lo a la cocota, deixeu que es cuini uns 5 min a foc mitjà. Doneu-li voltes perquè es dauri per tots els costats.
  4. Afegiu-hi el xerès i deixeu que s'evapori l'alcohol. Retorneu els grans d'all a la cocota i tapeu-la. Deixeu-ho cuinar a foc baix uns 20 min.
  5. En l'últim moment, afegiu-hi unes branques de romaní fresc.
  6. Serviu el conill amb alls acompanyat d'una amanida de pastanaga.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto