Troba la teva recepta

Preparació

  1. Desosseu el conill i reserveu-ne els ossos.
  2. Renteu els cargols i poseu-los a foc suau en una cassola tapada amb aigua freda. Quan hagin sortit de la clova, apugeu el foc i deixeu que arrenqui el bull. Deixeu-los bullir 25 min. Tot seguit, escorreu-los i retireu-ne la closca.
  3. Feu un sofregit amb ceba, alls i tomàquet. A mitja cocció, afegiu-hi pell de llimona i farigola. Incorporeu-hi els cargols i deixeu-ho coure 2 min. Reserveu-ho.
  4. Per a la bresa: rostiu els ossos de conill. Poseu-los en una olla amb aigua freda, el tomàquet, les herbes i el vi negre, i deixeu-los coure lentament fins que quedi una salsa ben reduïda. Reserveu-ho.
  5. Amaniu el conill amb sal, pebre i timó. Emboliqueu-lo amb paper film i coeu-lo al vapor 2 h, en bosses al buit.
  6. Peleu i talleu les carxofes molt fines. Enfarineu-les i fregiu-les. Reserveu-les en paper de cuina.
  7. Escalfeu la bresa i lligueu-la amb una mica de mantega.
  8. Per a l’allioli: munteu els tres ingredients amb la batedora.
  9. Muntatge: escalfeu el conill i talleu-ne un tros. A sobre, col·loqueu-hi els cargols i els xips de carxofa. Salseu-ho. Poseu-hi uns puntets d’allioli, pètals de flors, herbes i un toc d’oli d’oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 set

IX Fira de la Vinyala

Arriba la Fira del Cargol d'Òdena! Però no parlem de qualsevol espècie, sinó que la jornada...

14-15 set

All Those Food Market d'estiu

Per primera vegada, el festival All Those Food Market celebra una edició d'estiu per tal de desvelar les millors...

15 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

15 set

Tast de raïms entre vinyes al Celler Masroig

Un any més, el Celler Masroig proposa activitats úniques i centrades en una de les èpoques més...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto