Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desosseu el conill i reserveu-ne els ossos.
  2. Renteu els cargols i poseu-los a foc suau en una cassola tapada amb aigua freda. Quan hagin sortit de la clova, apugeu el foc i deixeu que arrenqui el bull. Deixeu-los bullir 25 min. Tot seguit, escorreu-los i retireu-ne la closca.
  3. Feu un sofregit amb ceba, alls i tomàquet. A mitja cocció, afegiu-hi pell de llimona i farigola. Incorporeu-hi els cargols i deixeu-ho coure 2 min. Reserveu-ho.
  4. Per a la bresa: rostiu els ossos de conill. Poseu-los en una olla amb aigua freda, el tomàquet, les herbes i el vi negre, i deixeu-los coure lentament fins que quedi una salsa ben reduïda. Reserveu-ho.
  5. Amaniu el conill amb sal, pebre i timó. Emboliqueu-lo amb paper film i coeu-lo al vapor 2 h, en bosses al buit.
  6. Peleu i talleu les carxofes molt fines. Enfarineu-les i fregiu-les. Reserveu-les en paper de cuina.
  7. Escalfeu la bresa i lligueu-la amb una mica de mantega.
  8. Per a l’allioli: munteu els tres ingredients amb la batedora.
  9. Muntatge: escalfeu el conill i talleu-ne un tros. A sobre, col·loqueu-hi els cargols i els xips de carxofa. Salseu-ho. Poseu-hi uns puntets d’allioli, pètals de flors, herbes i un toc d’oli d’oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

07-08 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto