Troba la teva recepta

Preparació

  1. Desosseu el conill i reserveu-ne els ossos.
  2. Renteu els cargols i poseu-los a foc suau en una cassola tapada amb aigua freda. Quan hagin sortit de la clova, apugeu el foc i deixeu que arrenqui el bull. Deixeu-los bullir 25 min. Tot seguit, escorreu-los i retireu-ne la closca.
  3. Feu un sofregit amb ceba, alls i tomàquet. A mitja cocció, afegiu-hi pell de llimona i farigola. Incorporeu-hi els cargols i deixeu-ho coure 2 min. Reserveu-ho.
  4. Per a la bresa: rostiu els ossos de conill. Poseu-los en una olla amb aigua freda, el tomàquet, les herbes i el vi negre, i deixeu-los coure lentament fins que quedi una salsa ben reduïda. Reserveu-ho.
  5. Amaniu el conill amb sal, pebre i timó. Emboliqueu-lo amb paper film i coeu-lo al vapor 2 h, en bosses al buit.
  6. Peleu i talleu les carxofes molt fines. Enfarineu-les i fregiu-les. Reserveu-les en paper de cuina.
  7. Escalfeu la bresa i lligueu-la amb una mica de mantega.
  8. Per a l’allioli: munteu els tres ingredients amb la batedora.
  9. Muntatge: escalfeu el conill i talleu-ne un tros. A sobre, col·loqueu-hi els cargols i els xips de carxofa. Salseu-ho. Poseu-hi uns puntets d’allioli, pètals de flors, herbes i un toc d’oli d’oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

20 jul

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto