Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola, ofegueu la ceba a la juliana, el porro i l’all, a foc lent.
  2. Mentre les verdures es fregeixen i comencen a daurar-se, passeu les peces de conill per farina i fregiu-les en oli d’oliva calent.
  3. Quan estiguin molt daurades, incorporeu-les a la verdura, afegiu-hi un got de vi blanc i deixeu-ho reduir.
  4. Cobriu el conill amb aigua o brou de gallina i deixeu-ho estofar a foc molt lent, 2 h (com més temps de cocció, més bo serà el resultat, i aconseguireu que la carn del conill es desprengui de
  5. l’os sense cap esforç). Opcionalment, durant l’estofat hi podeu afegir una cullerada de tomàquet fregit. 
  6. Per al puré de pastanaga: poseu les pastanagues en una safata de forn amb un bon raig d’aigua, sal i pebre en gra. Cobriu la safata amb paper d’alumini i poseu-la al forn, a 180 ºC, 20 min. Tritureu-ho amb l’aigua de cocció i reserveu-ho.
  7. Traieu les peces de conill del foc i salpebreu-les. Tritureu la salsa i deixeu-la reduir uns minuts.
  8. Serviu el conill acompanyat de la salsa i del puré de pastanaga.

CONSELL

Especejar el conill és una tasca delicada que es pot encarregar a la carnisseria. Es pot substituir el conill per pollastre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: