Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els talls de conill, si cal, passant-los per aigua i vinagre, per retirar-ne les restes de sang.
  2. Peleu les cebes i piqueu-les.
  3. Poseu la mantega en una cassola, incorporeu-hi un parell de cullerades d’oli i daureu-hi els talls de conill salpebrats per tot arreu. Reserveu-los i incorporeu la ceba a la cassola; coeu-la a foc suau fins que quedi translúcida. 
  4. Torneu a posar-hi el conill i incorporeu-hi les orellanes, les figues i les prunes.
  5. Remeneu-ho una mica, regueu-ho amb el vi blanc, deixeu-lo reduir i afegiu-hi una quantitat similar d’aigua.
  6. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure 1 h 30 min a foc suau, remenant-ho de tant en tant. Verifiqueu el punt de cocció de la carn i salpebreu-ho.
  7. Trossegeu la fruita seca amb un ganivet. 
  8. Emplateu-ho en una plata de servei i espolseu-hi pel damunt la fruita seca trossejada.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: