Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els talls de conill, si cal, passant-los per aigua i vinagre, per retirar-ne les restes de sang.
  2. Peleu les cebes i piqueu-les.
  3. Poseu la mantega en una cassola, incorporeu-hi un parell de cullerades d’oli i daureu-hi els talls de conill salpebrats per tot arreu. Reserveu-los i incorporeu la ceba a la cassola; coeu-la a foc suau fins que quedi translúcida. 
  4. Torneu a posar-hi el conill i incorporeu-hi les orellanes, les figues i les prunes.
  5. Remeneu-ho una mica, regueu-ho amb el vi blanc, deixeu-lo reduir i afegiu-hi una quantitat similar d’aigua.
  6. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure 1 h 30 min a foc suau, remenant-ho de tant en tant. Verifiqueu el punt de cocció de la carn i salpebreu-ho.
  7. Trossegeu la fruita seca amb un ganivet. 
  8. Emplateu-ho en una plata de servei i espolseu-hi pel damunt la fruita seca trossejada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto