Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Netegeu les costelles de vedella fins aconseguir la forma desitjada, és a dir, netegeu l’os fins arribar a la part on hi ha més carn, de manera que les costelles quedin amb una forma més estètica. Reserveu-les. 
  2. Cremeu les pinyes al foc directe, i introduïu-les en oli de gira-sol excepte una, que heu de reservar en aigua. Tritureu l’aigua amb la pinya cremada i, d’altra banda, oli amb la resta de les pinyes cremades. Utilitzarem l’oli per marinar la carn, i l’aigua per coure l’albergínia. Introduïu la costella dins de l’oli i reserveu-ho a la nevera. 
  3. Talleu l’albergínia a rodanxes i, després, a quarts. Poseu-ho en una paella. Aneu-hi tirant l’aigua de carbó de pinya a poc a poc, fins que l’albergínia quedi cuita. 
  4. Marqueu la costella en una paella. Si cal, acabeu-la al forn. Finalitzeu el plat posant una mica de carbó d’albergínia (l’albergínia que hem cuit abans), uns trossets de carbassó passats per la paella i la costella col·locada en vertical.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 261

UN ESTIU PER MENJAR-TE'L

  • Plats del mes
  • Mariano Gonzalvo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto