Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una safata de forn, poseu les costelles de porc trossejades, amb les cebes i les pastanagues tallades a rodanxes.
  2. Salpebreu-ho i ruixeu-ho amb un raig d’oli d’oliva. Afegiu-hi també la branca de romaní i el sake.
  3. Poseu-ho al forn, a 190 ºC, 20 min, fins que la costella comenci a daurar-se.
  4. Afegiu-hi el suc i la pela ratllada de les taronges, i deixeu que s’evapori mentre es rosteix la carn, 30 min.
  5. Afegiu-hi la mel i deixeu que la costella es caramel·litzi, 20 min, sense deixar de girar-la de tant en tant.
  6. Torreu les ametlles al forn i serviu la costella amb les ametlles i els dàtils.
  7. Podeu saltar uns bastons de poma arrebossats amb sucre per acabar aquest plat de carn, o rostir les pomes (en aquest cas, feu servir poma reineta) i triturar-les fins a obtenir una compota.
     

CONSELL
Podeu apujar el forn els últims 20 min perquè la costella es caramel·litzi bé, o bé posar la safata de forn al foc perquè el líquid es redueixi i la costella s’impregni del caramel.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto