Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu la carn i poseu-la en una safata de forn greixada, amb els grans d’all i el llorer. Amaniu-ho amb oli i afegiu-hi un got d’aigua. Tapeu-ho completament amb paper de plata i poseu-ho al forn, a 100-110 ºC, 7 h.
  2. Amb cura de no trencar la peça, retireu-la del forn i poseu-la sobre una brasa encesa, a foc fort. Quan estigui rostida pel costat de les costelles, gireu-la amb cura, ja que estarà molt tendra, i rostiu-la pel costat del greix. Serviu-ho de seguida. Es pot acompanyar amb patates al plom.

CONSELL
El brou del rostit de les costelles es pot desgreixar i preparar-ne una salsa, posant-la al foc i lligant-la amb Maizena.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto