Troba la teva recepta

Preparació

  1. Bulliu les castanyes 20 min i peleu-les. Si són velles, cal que coguin més estona, ja que han perdut l'aigua i s'han de rehidratar.
  2. Talleu el costelló a trossos regulars, poliu-los de greix, salpebreu-los i feu-los enrossir en una cassola. Reserveu-los.
  3. A la mateixa cassola, feu un sofregit de ceba, tres grans d'all, porro i pastanaga. Quan sigui mig cuit, tireu-hi el tomàquet i deixeu-ho coure fins que quedi ben confitat. Tritureu-ho amb un xic de brou i passeu-ho per un colador xinès.
  4. Torneu a posar el suc resultant en una cassola al foc.
  5. Poseu-hi el costelló i tireu-hi brou fins que el cobreixi. Feu-ho coure a foc suau 45 min.
  6. A mitja cocció, afegiu-hi les castanyes i deixeu que acabi de coure fins que la carn sigui ben tova.
  7. Tasteu-ho de sal i afegiu-hi una picada d'ametlles, un gra d'all i un carquinyoli.
  8. Apagueu el foc i deixeu-ho reposar una estona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

17 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto