Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

'Coulant' de xocolata
'Coulant' de xocolata

1. Per a l’interior: escalfeu la llet, incorporeu-hi el torró del tou i tritureu-ho amb el túrmix. Repartiu la mescla en unes glaçoneres de silicona i congeleu-la.

2. Per al 'coulant': amb unes varetes elèctriques, munteu els ous. Aneu-hi incorporant el sucre a poc a poc. Munteu-ho fins a triplicar-ne el volum.

3. Foneu la xocolata i la mantega al microones. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient.

4. Incorporeu la xocolata als ous, amb moviments suaus. Incorporeu-hi la farina i el cacau tamisats, també amb moviments suaus.

5. Folreu vuit cèrcols de 6 cm de diàmetre amb tires de paper de forn. Ompliu-los amb la massa fins a dues terceres parts i al mig enfonseu-hi un glaçó de torró.

6. Enforneu els 'coulants' 9 min a 200 ºC. Deixeu-los refredar i congeleu-los.

7. Un cop congelats, desemmotlleu-los i torneu-los al congelador.

8. En el moment de servir els 'coulants', escalfeu-los congelats 30 s al microones, a màxima potència. Empolsineu-los amb sucre en pols i serviu-los.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto