Preparació

1. Per a l’interior: escalfeu la llet, incorporeu-hi el torró del tou i tritureu-ho amb el túrmix. Repartiu la mescla en unes glaçoneres de silicona i congeleu-la.
2. Per al 'coulant': amb unes varetes elèctriques, munteu els ous. Aneu-hi incorporant el sucre a poc a poc. Munteu-ho fins a triplicar-ne el volum.
3. Foneu la xocolata i la mantega al microones. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
4. Incorporeu la xocolata als ous, amb moviments suaus. Incorporeu-hi la farina i el cacau tamisats, també amb moviments suaus.
5. Folreu vuit cèrcols de 6 cm de diàmetre amb tires de paper de forn. Ompliu-los amb la massa fins a dues terceres parts i al mig enfonseu-hi un glaçó de torró.
6. Enforneu els 'coulants' 9 min a 200 ºC. Deixeu-los refredar i congeleu-los.
7. Un cop congelats, desemmotlleu-los i torneu-los al congelador.
8. En el moment de servir els 'coulants', escalfeu-los congelats 30 s al microones, a màxima potència. Empolsineu-los amb sucre en pols i serviu-los.