Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

'Coulant' de xocolata
'Coulant' de xocolata

1. Per a l’interior: escalfeu la llet, incorporeu-hi el torró del tou i tritureu-ho amb el túrmix. Repartiu la mescla en unes glaçoneres de silicona i congeleu-la.

2. Per al 'coulant': amb unes varetes elèctriques, munteu els ous. Aneu-hi incorporant el sucre a poc a poc. Munteu-ho fins a triplicar-ne el volum.

3. Foneu la xocolata i la mantega al microones. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient.

4. Incorporeu la xocolata als ous, amb moviments suaus. Incorporeu-hi la farina i el cacau tamisats, també amb moviments suaus.

5. Folreu vuit cèrcols de 6 cm de diàmetre amb tires de paper de forn. Ompliu-los amb la massa fins a dues terceres parts i al mig enfonseu-hi un glaçó de torró.

6. Enforneu els 'coulants' 9 min a 200 ºC. Deixeu-los refredar i congeleu-los.

7. Un cop congelats, desemmotlleu-los i torneu-los al congelador.

8. En el moment de servir els 'coulants', escalfeu-los congelats 30 s al microones, a màxima potència. Empolsineu-los amb sucre en pols i serviu-los.

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: