Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en un recipient 1/2 l de llet, el sucre (reserveu-ne una mica), mig canonet de canyella i la pell de llimona, i ho poseu a escalfar.
  2. En un altre recipient, hi col·loqueu els rovells d’ou, la Maizena i la llet restant. Bateu-ho tot amb una batedora i ho afegiu a la llet calenta. Torneu a posar-ho al foc i aneu-ho remenant amb unes varetes perquè la crema s’espesseixi regularment.
  3. Ho coleu tot amb un colador xinès, ho col·loqueu en cassoles de fang i ho deixeu refredar.
  4. En el moment de servir-ho, empolseu-ho amb sucre, que es crema amb un cremador. Serviu-ho acompanyat de barretes banyades en xocolata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: