Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a bullir la llet amb el canonet de canyella i la pela de llimona. Quan arrenqui el bull, apagueu el foc i deixeu-ho infusionar uns minuts perquè els sabors de la canyella i la pela de llimona es barregin.
  2. Mentrestant, barregeu en un bol els rovells, el sucre i el midó fins que quedi una pasta ben fina, sense grumolls.
  3. Torneu a arrencar el bull a la llet i, quan bulli, afegiu-la a poc a poc a la barreja de rovells, sucre i midó, abaixant el foc al mínim i sense deixar-ho de remenar amb una espàtula de fusta.
  4. Quan s’hagi espessit, passeu-ho per un colador per evitar que hi quedi algun grumoll i també per treure el canonet de canyella i la pela de llimona.
  5. Poseu la crema en cassoletes de terrissa i deixeu-la refredar. A l'hora de servir-la, poseu-hi un grapat de sucre al damunt i cremeu-lo amb una pala de cremar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: